Πέτρος Λεκάκης: Συνεχίζουμε μαζί για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Ο ίδιος τα τελευταία εικοσιτετράωρα βγήκε δυναμικά ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αφού πρώτα περίμενε να πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης ανελλιπώς από το 2010 ο κ. Λεκάκης έχει υπηρετήσει το δήμο Θεσσαλονίκης από διάφορες θέσεις. Θεωρείται ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του ψηφοδελτίου του σημερινού δημάρχου, αφού είναι γνωστός στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξηγώντας ο ίδιος το διακύβευμα των εκλογών έγραψε στα social media: «Θα συνεχίσουμε μαζί με όλους τους πολίτες και με όλες μας τις δυνάμεις για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, που ζούμε και που θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας. Το έργο που ξεκινήσαμε πρέπει να έχει συνέχεια. Ζητώ να μου δείξετε για άλλη μια φορά εμπιστοσύνη, να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω. Να συνεχίζουμε Μαζί για μια Θεσσαλονίκη, πρωταγωνίστρια».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.