Ο Θανάσης Μπούτσικος υποψήφιος με τον Σίμο Δανιηλίδη στα Πεύκα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Θανάσης Μπούτσικος είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πεύκων με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη “Νέα Αυτοδιοίκηση”. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στα Πεύκα από το 2014. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΑΠΘ και εργάζεται ως personal trainer. Ασχολείται ενεργά με τη διαιτησία καθώς είναι διαιτητής στην Β’ εθνική κατηγορία.

Αν τον ρωτήσεις για ποιον λόγο θέτει υποψηφιότητα θα σου απαντήσει:

“Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν βάζω υποψηφιότητα για να πάρω αλλά για να δώσω. Αγαπώ τον τόπο που ζω και θέλω να προσφέρω σε αυτόν και στους ανθρώπους του με όποιον τρόπο μπορώ. Η δημοτική ενότητα Πεύκων αναπτύσσεται διαρκώς και χρειάζεται υποδομές που θα βελτιώσουν το βιωτικό επίπεδο των κατοίκων. Ζω και δραστηριοποιούμαι στο Ρετζίκι και γνωρίζω αρκετά καλά τις ανάγκες της περιοχής. Θέλω να συνεχίσω να είμαι η φωνή των συμπολιτών μου και να παλεύω για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.