Δήμος Παύλου Μελά: Ολοταχώς για δήμαρχος ο Δημήτρης Ασλανίδης

|
THESTIVAL TEAM

Από αισιόδοξο έως πανηγυρικό μπορεί να περιγραφεί το κλίμα που διαμορφώνεται στο στρατόπεδο της Αλλαγής του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ασλανίδη στον Παύλο Μελά. Σε αυτό το κλίμα βοηθούν και τα 18 κορυφαία στελέχη που μετακινήθηκαν από την παράταξη του νυν Δημάρχου στο ψηφοδέλτιο της Αλλαγής.

Η δυναμική της παράταξης διαφαίνεται από την μαζικότητα της προσέλευσης και από το γεγονός ότι η Αλλαγή έπιασε πρώτη το ταβάνι των 182 υποψηφίων που είναι ο μέγιστος αριθμός υποψηφιοτήτων στον Δήμο.

Όσοι γνωρίζουν καλά τα πράγματα δεν θα εκπλαγούν από μια άνετη επικράτηση της Αλλαγής σε Σταυρούπολη και Ευκαρπία, ενώ στην Πολίχνη η ψαλίδα μεταξύ Δεμουρτζίδη και Ασλανίδη αναμένεται να είναι κλειστή.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς και στην Αλλαγή είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Όπως διαρκώς επαναλαμβάνουν: «το κεφάλι χαμηλά και πολλή δουλειά και ο κόσμος θα κρίνει».

Πηγή: Εφημερίδα karfitsa

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.