Δ. Μπάσης, Π. Μουζουράκης, Θ. Μαραντίνης και Κ. Πρατσινάκης στο πλευρό της Άννας Μυκωνίου

|
THESTIVAL TEAM

Η υποψηφιότητά της θεωρούνταν πολύ δυνατή, ακόμα και πριν ανακοινωθεί επίσημα. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα Άννα Μυκωνίου κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Σε αυτό σίγουρα συνέβαλε το έργο που επιτέλεσε στο Κέντρο Πολιτισμού όπου διορίστηκε το 2015 όταν αυτό ήταν υπερχρεωμένο και κατάφερε μέσα σε οχτώ χρόνια να το μετατρέψει σε μια παραγωγική μονάδα πολιτισμού. Άνθρωποι από πολιτιστικούς συλλόγους, μουσικοί, ηθοποιοί, από ερασιτεχνικά σωματεία και οι θεατές που έχουν απολαύσει τις παραγωγές του Κέντρου Πολιτισμού τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητάς της. Καλλιτέχνες, αναγνωρίσιμοι και μην έσπευσαν να της ευχηθούν «καλή επιτυχία» και δημόσια.

Πρόσφατα την είδαμε παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους «Ονιράμα» ενώ ο Δημήτρης Μπάσης παρουσία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης μίλησε για όσα έχει καταφέρει η ίδια στο χώρο του πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, ο γνωστός Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Κώστας Πρατσινάκης μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media μιλάει για την προσφορά της Άννα Μυκωνίου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.