Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά είναι στη Θεσσαλονίκη – Δείτε φωτογραφίες

|
THESTIVAL TEAM

Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά είναι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Δήμο Καλαμαριάς.

Μια υπόσχεση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, προς τους φιλόζωους, παίρνει σάρκα και οστά. Το πρώτο πάρκο για σκύλους είναι γεγονός και βρίσκεται στο άλσος Καραολή και Δημητρίου

Πρόκειται για ένα χώρο περίπου 50τμ , που περιλαμβάνει εφτά παιχνίδια-κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το οινοποιείο Domaine Agrovision και τα Κ.Τ.Ε.Ο Autovision.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια βάζαμε στόχους και έναν -έναν τους υλοποιούσαμε. Το πάρκο για σκύλους αποτελούσε έναν από αυτούς και όταν οι συνθήκες ωρίμασαν, προχωρήσαμε στην ολοκλήρωσή του. Αυτό είναι ακόμη ένα έργο, που αποδεικνύει ότι όταν ο δημόσιος τομέας συνεργάζεται με τον ιδιωτικό, υπάρχει θετικό αποτύπωμα», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Το πάρκο θα εμπλουτιστεί με λουλούδια, παγκάκια και άλλες κατασκευές πάντα με ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία του οινοποιείου Domaine Agrovision, που ανέλαβε την υλοποίησή του.

«Εφαρμόζουμε την κυκλική οικονομία, επαναχρησιμοποιώντας τα ανακυκλώσιμα υλικά της βιομηχανίας οίνου» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Άγγελος Ζαμάνης,

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.