Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με Τσούνη στο δημαρχείο – Τι συζήτησαν (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αγγελούδης, στο επίκεντρο της σημερινής τους συνάντησης βρέθηκε η δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην Πλατεία Ελευθερίας, η κατασκευή του Μουσείου Ολοκαυτώματος αλλά και η φιλοξενία του Europride.

“Στο πρόσωπο του Πρέσβη είδα έναν καλό φίλο της Θεσσαλονίκης, έναν δικό μας άνθρωπο που θα στηρίξει την προσπάθεια μας για την ανάταξη της πόλης και την ανάδειξή της σε περιφερειακό hub έρευνας, καινοτομίας και εξωστρέφειας”, σημειώνει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη:

“Με μεγάλη μου χαρά και τιμή υποδέχτηκα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης τον Πρέσβη των Η.Π.Α Γιώργο Τσούνη.

Στο επίκεντρο της συζήτησής μας βρέθηκε η δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην Πλατεία Ελευθερίας, η κατασκευή του Μουσείου Ολοκαυτώματος αλλά και η φιλοξενία του Europride.

Στο πρόσωπο του Πρέσβη είδα έναν καλό φίλο της Θεσσαλονίκης, έναν δικό μας άνθρωπο που θα στηρίξει την προσπάθεια μας για την ανάταξη της πόλης και την ανάδειξή της σε περιφερειακό hub έρευνας, καινοτομίας και εξωστρέφειας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.