Θεσσαλονίκη: Δημοτικό οικόπεδο λειτουργούσε ως παράνομος χώρος στάθμευσης (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη είχε μετατραπεί παράνομα σε πάρκινγκ και γέμιζε καθημερινά από αυτοκίνητα.

Την αποκάλυψη για το οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και λειτουργούσε παράνομα ως πάρκινγκ, έκανε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης, δημοσίευσε φωτογραφίες και στοιχεία για το εν λόγω οικόπεδο. Στον χώρο όπως έγινε γνωστό υπήρχε μπάρα που εμπόδιζε την είσοδο – έξοδο, ενώ είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια, καθώς υπήρχε ιδιώτης που εκμεταλλευόταν τον χώρο.

«Οικόπεδο στην Αγίου Δημητρίου στον άξονα της Δημητρίου Γούναρη. Καθημερινά ανακαλύπτουμε “διαμάντια” στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Πριν καν αναλάβουμε ανακαλύψαμε ότι υπάρχει διαμέρισμα που έχει αφήσει κληρονομιά κάποιο άτομο για να πουληθεί και τα χρήματα να πάνε στην προστασία των αδέσποτων. Δεν ήταν γνωστό και δεν είχε γίνει αποδοχή. Πριν από μία εβδομάδα το συγκεκριμένο οικόπεδο 880τμ ανακαλύψαμε ότι λειτουργούσε παράνομα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γινόταν. Ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο την διενέργεια ΕΔΕ», αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.