Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε 15 δρόμους στον δήμο Καλαμαριάς

|
THESTIVAL TEAM

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ξεκίνησε η νέα φάση των ασφαλτοστρώσεων στον δήμο Καλαμαριάς που περιλαμβάνει 15 δρόμους συνολικά και θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Πρόκειται για εργασίες στις οδούς Καρολίδου, Χειμωνίδου, Λευκωσίας, Χαλκηδώνος, Χάψας, Μητρ. Κυδωνιών, Δημητρίου &Καραολή, Αμισσού, Σουρμένων, Χρυσουλίδου, Ριζούντος, Ιερέως Παπανικόλα, Ριζούντος, Τραπεζούντος και Πουλαντζάκη.

«Επιμένω να λέω ότι η αλήθεια είναι το έργο μας. Οι ασφαλτοστρώσεις συνεχίζονται κανονικά αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε εντατικά, για να καλύψουμε τις ανάγκες της πόλης μας», τονίζει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Το έργο με τίτλο: «Εργασίες οδοποιίας για τα έτη 2022-2023», που περιλαμβάνει 65 δρόμους, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, ο προϋπολογισμός του είναι στο 1,9 εκ. ευρώ και η ολοκλήρωσή του, αναμένεται στα τέλη του 2023.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.