Στέλιος Αγγελούδης: Ο ΣΕΒΕ αποτελεί κορυφαίος αναπτυξιακός βραχίονας για τη Θεσσαλονίκη

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, παραβρέθηκε χθες στη 49η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ρόλο του ΣΕΒΕ στην ελληνική οικονομία, ενώ επισήμανε πως αποτελεί ένας κορυφαίος αναπτυξιακός βραχίονας για την Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα.
Η ανάρτησή του:
Στο χαιρετισμό μου στην 49η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΕ είχα την ευκαιρία να εξάρω τον κορυφαίο ρόλο του Συνδέσμου Εξαγωγέων στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και να επισημάνω την καθιέρωσή του ως ενός κορυφαίου αναπτυξιακού βραχίονα για τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα τη βόρεια Ελλάδα.
Ο ΣΕΒΕ υπηρετεί με συνέπεια και προσήλωση τη βούληση της πόλης να επανασυστηθεί στον κόσμο, προβάλλοντας τη νέα της ταυτότητα: Το μετασχηματισμό της σε ένα σύγχρονο περιφερειακό κοινωνικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό, επιχειρηματικό, εμπορικό και διαμετακομιστικό κέντρο, σημείο αναφοράς για την έρευνα, την τεχνολογία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Προς την κατεύθυνση αυτή αθροίζουμε δυνάμεις και συνεργαζόμαστε. Γιατί όταν συνεργαζόμαστε, μπορούμε και κάνουμε θαύματα!





