Π. Ψωμιάδης: Πιθανό να είμαι υποψήφιος δήμαρχος

|
THESTIVAL TEAM

Ανοιχτή άφησε μια νέα υποψηφιότητα του σε επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όχι όμως στον δήμο Θεσσαλονίκης αλλά σε κάποιον άλλο δήμο κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη διάρκεια δηλώσεων του στην τηλεοπτική εκπομπή «Οι Απέναντι» της Atlas TV.

Ο κ.Ψωμιάδης μιλώντας στους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου είπε πως τον ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα δοκιμάσει στο άμεσο μέλλον τις δυνάμεις του σε μια εκλογική διαδικασία, εφόσον ολοκληρωθούν και οι δικαστικές του υποθέσεις.

«Δηλώνω μάχιμος, δηλώνω παρών, δηλώνω δίπλα στην κοινωνία. Δεν έχω σταματήσει εδώ και 8 χρόνια να είμαι δίπλα στον πολίτη, στα προβλήματα, στην αγωνία, στη χαρά. Από κει και πέρα είναι θέμα άλλων προτεραιοτήτων, δεν αποκλείω μια υποψηφιότητα για την κεντρική πολιτική σκηνή, όπως επίσης δεν αποκλείω να επανέλθω και στην Αυτοδιοίκηση. Δεν νομίζω για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά πιθανό να επανέλθω υποψήφιος σε έναν μικρότερο δήμο της Θεσσαλονίκης, είτε δυτικά, είτε ανατολικά. Μη ξεχνάτε ότι η μεγάλη δύναμη του Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν από τα δυτικά όταν έπαιρνα εγώ 60% – 70%, οι άλλοι έπαιρναν 30%», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ.Κυρίζογλου είναι ένας πανίσχυρος δήμαρχος, δεν νομίζω ότι πρέπει να δημιουργήσω αναταραχή εκεί. Αλλά υπάρχουν άλλοι δήμοι και η περιφέρεια. Για παράδειγμα, με προβληματίζει εδώ και πολλά χρόνια ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, που είναι ένας τεράστιος δήμος με πληθώρα δράσεων. ‘Οταν με παρότρυναν φίλοι να λήξει η καριέρα μου σε αυτόν τον δήμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.