Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Δρομολογείται η κατασκευή υπερσύγχρονου γηπέδου Tae Kwon Do

|
THESTIVAL TEAM

Σημείο αναφοράς για το Tae Kwon Do στη Βόρεια Ελλάδα θα αποτελεί το προπονητήριο που δρομολογεί να κατασκευάσει στην περιοχή της Γαλήνης του Δήμου Ωραιοκάστρου η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη.

Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, υποδέχθηκε στο γραφείο του την Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, Έλλη Μυστακίδου, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Tae Kwon Do, Χαράλαμπο Παναγιωτίδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος, Χρήστο Μανώλη, την γ.γ. της Ένωσης, Άννα Παπαϊωάννου και τον ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή του Α.Σ. «Δαναός Ωραιοκάστρου», Παντελή Εφραιμίδη.

Ο κ. Τσακίρης τούς ενημέρωσε για το σχέδιο του Δήμου Ωραιοκάστρου να κατασκευάσει στην περιοχή της Γαλήνης προπονητήριο Tae Kwon Do. “Έχουμε υποβάλλει σχετική πρόταση για να ενταχθεί το έργο στο πρόγραμμα ”Α. Τρίτσης” και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την υλοποίησή του. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε θετική απάντηση και θα αρχίσει η διαδικασία για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του προπονητηρίου”, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

“Το Ωραιόκαστρο σχεδιάζουμε να αποτελεί με το έργο αυτό σημείο αναφοράς για το Tae Kwon Do. Αφενός ενισχύουμε τον αθλητισμό και, αφετέρου, την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Τα οφέλη από τη λειτουργία του προπονητηρίου θα είναι πολλαπλά”, πρόσθεσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

“Το ενδιαφέρον των εκατοντάδων αθλητών του Tae Kwon Do στη Βόρεια Ελλάδα θα στραφεί στο Ωραιόκαστρο, καθώς δεν υπάρχει οργανωμένος και λειτουργικός χώρος για τις προπονήσεις τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί το άθλημα και παράλληλα να ωφεληθεί η τοπική κοινωνία. Σας ευχαριστούμε και θα βοηθήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για να υλοποιηθεί με επιτυχία το έργο”, είπε ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Β.Ε., Χρήστος Μανώλης.

“Εκατοντάδες παιδιά ασχολούνται με τοTae Kwon Do. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ως δήμαρχος πρωτοστατείτε και στηρίζετε το άθλημα. Στη Βόρεια Ελλάδα έχουμε ανάγκη από χώρους προπόνησης, να φέρουμε τα νέα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό”, σημείωσε η Ολυμπιονίκης, Έλλη Μυστακίδου.