Διανομή 40.000 μασκών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία του Δ. Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική δράση για την προφύλαξη των μικρών μαθητών από τον κορωνοϊό, προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης που κατάφερε, μέσω δωρεών από ιδιώτες να συγκεντρώσει 40.000 ιατρικές προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά που θα διανεμηθούν σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου. Η διανομή γίνεται από την δημοτική κοινότητα της Τούμπας και οι μάσκες και τα αντισηπτικά θα φτάσουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας μιλώντας στο Thestival σημειώσει: «Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Θεσσαλονικης, με εντολή του Δημάρχου Κώσταντινου Ζερβά, εντείνει τις προσπάθειές του και ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις και δράσεις για να μην μείνουν τα σχολεία μας, τα παιδιά μας, δίχως τα απαραίτητα μέσα προστασίας».

Μάλιστα, ο ίδιος υπενθύμισε και τις συνεχείς δράσεις απολυμάνσεων στα σχολεία. «Στο πλαίσιο αυτό, έγινε από την πρώτη στιγμή και η απολύμανση – απεντόμωση των σχολικών εγκαταστάσεων και σήμερα εκ νέου ολοκληρώνεται η διανομή 40.000 ιατρικών μάσκων στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου μας. Με υγεία, υπομονή και αισιοδοξία θα τα καταφέρουμε, είμαστε κοντά στο τέλος αυτής της δύσκολης περιπέτειας», κατέληξε ο κ. Κούπκας.