ΔΕΥΑΛ: Απομονώνει το δίκτυο ύδρευσης του Λαγκαδά – Λιγότεροι οι καταναλωτές που θα ταλαιπωρούνται από διακοπές νερού

|
THESTIVAL TEAM

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει η διαδικασία της απομόνωσης του δικτύου ύδρευσης του Λαγκαδά, που έχει θέσει σε εξέλιξη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, ο στόχος του εγχειρήματος είναι η υδροδότηση, πλέον, να διακόπτεται μόνο στις περιοχές όπου παρουσιάζονται οι βλάβες και να ταλαιπωρούνται όλο και λιγότεροι καταναλωτές.

Σε πρώτη φάση, με τις τοποθετήσεις βανών που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, απομονώθηκαν τα δίκτυα Ηρακλείου και Περιβολακίου από το δίκτυο του Λαγκαδά.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της διακοπής νερού στο… μισό Λαγκαδά, κάθε φορά που χρειαζόταν να αποκατασταθεί μία βλάβη στο Ηράκλειο ή το Περιβολάκι τα έξι τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΛ, προβλέπεται μέχρι το τέλος Μαϊου να χωριστεί το δίκτυο ύδρευσης σε έξι, τουλάχιστον, διαφορετικές περιοχές

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.