Δ. Θεσσαλονίκης: Νέα άσφαλτος σε 11 δρόμους μέσα σε ούτε δύο εβδομάδες

|
THESTIVAL TEAM

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές του Δήμου Θεσσαλονίκης, που μέσα σε ούτε δύο εβδομάδες προχώρησε στην ασφαλτόστρωση έντεκα δρόμων, αποδίδοντάς τους στους πολίτες αναβαθμισμένους και ασφαλέστερους.

Σήμερα (10/5) έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στις οδούς Τεγέας και Πατρών, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Τα έργα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν την ευρεία παρέμβαση που εξελίχθηκε στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα σε μια περιοχή πέριξ της οδού Χαλκιδικής. Παράλληλα με αναπλάσεις πεζοδρομίων, δενδροφυτεύσεις, παρεμβάσεις αναβάθμισης του φωτισμού και του αστικού εξοπλισμού, τις οποίες υλοποίησε στην περιοχή, ο Δήμος Θεσσαλονίκης τις τελευταίες ημέρες προχώρησε και σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων.

Συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώθηκαν οκτώ δρόμοι, η Χαλκιδικής, η Μυκηνών, η Νιγρίτης, η Λυσικράτους, η Ιατρού Ζάννα, η Κοσμοπούλου, η Τεγέας και η Πατρών. Ακόμη προβλέπονται τοπικές παρεμβάσεις στην οδό Ανδρούτσου, στην Αναλήψεως καθώς και στη συμβολή της Αλεξανδρείας με τη Χατζηλαζάρου.

Πριν από τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή πέριξ της οδού Χαλκιδικής ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε ολοκληρώσει μια μεγάλη αντίστοιχη παρέμβαση στις οδούς Επιδαύρου, Απόλλωνος και Αμφιπόλεως, που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες οδηγών για τις καθημερινές μετακινήσεις τους και από τις οποίες διέρχονται δύο λεωφορειακές γραμμές.

Στα εργοτάξια για την επίβλεψη των έργων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρης Μήτρου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.