Γιάννης Μπουτάρης: Συμπαρίσταμαι απολύτως στον Χασδάι Καπόν- Η ζωή συνεχίζεται

|
ΒΑΣΩ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΥ

Στο θέμα της παραίτησης του Χασδάι Καπόν αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε ανακοίνωσή του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη. Αναφερόμενος στις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Καπόν και στις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο ατόμων για τα δάνεια της Protonbank, ο κ. Μπουτάρης θύμισε τη δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο για το θέμα. «Θυμίζω ότι πριν από έναν χρόνο είχα πει ότι ο κ. Καπόν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και είχα προσθέσει ότι θα δούμε τι θα κάνουμε εάν υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση. Μετά την εξέλιξη, έκανα αποδεκτή την παραίτησή του» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Στεναχωριέμαι πολύ που ένας συνεργάτης εξαιρετικών ικανοτήτων, που έχει αποδείξει την ικανότητά του στον δήμο, παραιτείται. Του συμπαρίσταμαι απολύτως, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Ο κ. Μπουτάρης ανακοίνωσε κι επίσημα ότι τις αρμοδιότητες του κ. Καπόν θα μοιραστούν η Γιούλη Ρανέλα, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Πέτρος Λεκάκης ως αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι δύο αντιδήμαρχοι «θα τα βγάλουν πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «η ζωή συνεχίζεται αγαπητοί συνάδελφοι».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.