“Υψηλής επικινδυνότητας” χαρακτήρισε το Άρης-Ντιναμό Κιέβου η UEFA

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ματς «υψηλής επικυνδινότητας» χαρακτήρισε αυτό της Πέμπτης μεταξύ του Άρη και της Ντιναμό Κιέβου η UEFA. Στέλνει δύο παρατηρητές, ενώ αναμένονται και οπαδοί των Ουκρανών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

H UEFA χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στον Άρη και την Ντιναμό Κιέβου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ως «υψηλής επικινδυνότητας».

Όπως ενημερώθηκε η ΠΑΕ Άρης το παρών θα δώσουν δυο παρατηρητές. Ο ένας θα είναι Φινλανδός ως παρατηρητής αγώνα και ο άλλος Σκοπιανός με καθήκοντα παρατηρητή ασφαλείας.

Όπως έγινε γνωστό, στο γήπεδο θα βρεθούν και οπαδοί της Ουκρανικής ομάδας, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο ακριβής αριθμός.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται εγρήγορση και προσοχή από όλους, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.