Τσιτσιπάς: Δεν θα ταξιδέψει στο Αμβούργο και κατεβαίνει ως Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης στο Roland Garros

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Αμβούργου (κατηγορίας ATP 500), το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18–24 Μαΐου, επιλέγοντας να επικεντρωθεί πλήρως στην προετοιμασία του για το Roland Garros.

Αντί να αγωνιστεί στη Γερμανία, ο Έλληνας πρωταθλητής θα συνεχίσει την προπόνησή του στη Mouratoglou Academy, με στόχο να είναι έτοιμος για το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς, το οποίο ξεκινά στις 25 Μαΐου στο Παρίσι.

Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στο Roland Garros ως Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, γεγονός που ενδέχεται να τον φέρει αντιμέτωπο με δυνατούς αντιπάλους από τα πρώτα κιόλας στάδια του τουρνουά. Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο19, αλλά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στη Ρώμη, αναμένεται να χάσει άλλη μία θέση από τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Roland Garros θεωρείται το αγαπημένο του Grand Slam, με την κορυφαία του στιγμή να είναι η συμμετοχή του στον τελικό του 2021, όπου είχε βρεθεί μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.