Τουρκικά ΜΜΕ: Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μαντί Καμαρά

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό αλλά είναι πιθανό να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς στην Τουρκία κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ, φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Καμαρά, αλλά ένα νέο τουρκικό δημοσίευμα, τον “στέλνει” στους πρωταθλητές Ελλάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην Τουρκία υπάρχουν συνεχείς αναφορές για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αφού βρισκόταν στη λίστα της Φενέρμπαχτσε και της Τράμπζονσπορ, αλλά μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο για τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν προκύπτει ακόμη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.