Θεσσαλονίκη: Δόθηκε η εκκίνηση για τα 5km – Πάνω από 9.000 οι δρομείς (φωτο & video)

Δόθηκε η εκκίνηση για τον αγώνα των 5km του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης ήταν αυτός που έδωσε το σήμα για να ξεκινήσουν οι δρομείς.
Με 200 δρομείς συμμετέχουν δυναμικά και τα ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και πολίτες διαφόρων ηλικιών με την παρέα τους, την οικογένειά τους ή το κατοικίδιό τους.
Ανάμεσα στους δρομείς είναι ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου καθώς και ο ένας εκ των δύο συντονιστών του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Παρόντες είναι μεταξύ άλλων η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Μήττας, η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου, βουλευτές και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν πάνω από 9.000 δρομείς.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




