Συνάντηση ΕΠΟ με ΚΕΔ και διαιτητές της Super League μετά τις απειλές σε Παπαπέτρου

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι ο Τάκης Μπαλτάκος κάλεσε σε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (06/12) αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και διαιτητές της Super League.

Η επιστολή της ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτελεί συνέχεια της επιστολής που απέστειλαν σε αυτή οι διαιτητές και βοηθοί της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Μετά τις απειλές που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

Η επιστολή της ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτελεί συνέχεια της επιστολής που απέστειλαν σε αυτή οι διαιτητές και βοηθοί της Super League1. Κατόπιν όλων των παραπάνω, η διοίκηση της ΕΠΟ κάλεσε σε συνάντηση αύριο Τετάρτη στις 11:00 αντιπροσωπεία της ΚΕΔ και των αξιωματούχων διαιτησίας της Super League 1″.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.