Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Ζαφείρης – Η ώρα της άφιξής του

|
THESTIVAL TEAM

Μεθοδική και αποφασιστική ήταν η κίνηση του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Σλάβια Πράγας για την απόκτηση του ανερχόμενου Έλληνα μέσου, Χρήστου Ζαφείρη, από 1η Γενάρη.

Ο 22χρονος χαφ θα φτάσει τη Δευτέρα (25/8) στις 15:45 στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο μεγαλύτερο deal στην ιστορία του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για μία μεταγραφή που αναμένεται να συζητηθεί έντονα στην Ελλάδα και όχι μόνο. Η συμφωνία με την Σλάβια Πράγας κλείστηκε στα 10+2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της ομάδας στον ταλαντούχο χαφ.

Ο Χρήστος Ζαφείρης, που ήδη μετρά συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας, θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ποιότητα, ταχύτητα και δημιουργικότητα. Η μεταγραφή θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2026, αλλά ο παίκτης θα περάσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα προετοιμαστεί από τώρα με το νέο του σύλλογο.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ κινηθήκαν με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα για να φέρουν εις πέρας αυτή την απαιτητική υπόθεση, η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει το ρόστερ και να σηματοδοτήσει νέα εποχή για τον Δικέφαλο.

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανυπομονούν να δουν τον Ζαφείρη να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.