Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης μετά από 5,5 χρόνια – Θα συναντηθεί με Λουτσέσκου και παίκτες του ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Μέρα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 5,5 χρόνια, με την παρουσία του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων» να συνοδεύεται με συζητήσεις γύρω από σημαντικά θέματα της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου έχει προγραμματιστεί δείπνο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί την πρώτη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, στην οποία ο Σαββίδης θα δει από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα, με σκοπό να συζητηθούν ορισμένα «καυτά» ζητήματα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Αυτά είναι:

  • Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση του ρόστερ
  • Οι εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο και τις αθλητικές υποδομές
  • Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια, που θεωρείται θέμα προτεραιότητας

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συναντηθεί και με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Η συζήτηση των δύο ανδρών αναμένεται να είναι καθοριστική τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, προκειμένου να σχεδιαστεί ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.