Σάββας Δημητριάδης για θέματα βίας: “Μην πάμε φυλακή για το χόμπι μας”

|
THESTIVAL TEAM

Με τον καινούργιο αθλητικό νόμο σε περιπτώσεις που έχει κληθεί η αστυνομία στο γήπεδο (επεισοδίων-βιαιοπραγιών) ενημερώνεται αυτεπάγγελτα από τους αστυνομικούς που θα επιληφθούν της υπόθεσης, ο αθλητικός εισαγγελέας, οπότε ανάλογα προχωράει η ποινική διαδικασία.

Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο υπήρξαν δύο περιπτώσεις όπου κλήθηκε η αστυνομία, ενημερώθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας και έγιναν διώξεις.

Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.) Σάββας Δημητριάδης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης με εκπροσώπους σωματείων της Α1 είπε: «Υπάρχουν περιπτώσεις επεισοδίων που ξεπερνάνε τα όρια της Ένωσης και παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα η αθλητική βία. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα. Κάνετε το χόμπι σας, μην πάτε για αυτό στη φυλακή. Όσο κακός και να είναι ο διαιτητές δώστε τόπο στην οργή».

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.