ΠΣΑΠΠ: Το ποδόσφαιρο είναι οι εικόνες με Κωνσταντέλια και Πήλιο

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συγκλονιστικές και συγκινητικές ταυτόχρονα εικόνες διαδραματίστηκαν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στην «Opap Arena».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι Κωνσταντέλιας και Πήλιος χάρισαν μία σπουδαία στιγμή, καθώς πήγαν σε έναν μικρό φίλο της Ένωσης, ο οποίος βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και του έδωσαν τις φανέλες τους. Ο μικρός κρατούσε μάλιστα κι ένα πλακάτ, στο οποίο έγραφε ότι νίκησε τον καρκίνο στο κεφάλι.

Με αφορμή αυτήν την ενέργεια των δύο ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΠΠ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Όταν μας ρωτούν τι είναι το ποδόσφαιρο, ας θυμόμαστε αυτές τις εικόνες».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.