Πολύ κοντά στον Άρη ο Τολιόπουλος: Προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη βρίσκεται ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Όπως μεταδίδει το sport24.gr, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με το “τριφύλλι” για την παραχώρηση του του διεθνούς περιφερειακού.
Ο Άρης θωρακίζει την περιφέρειά του με έναν παίκτη, ο οποίος έλαμψε την τριετία 2022-25 με τους Θεσσαλονικείς, στους οποίους επιστρέφει, έπειτα από μία σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR.
Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει προφορικά και η μεταγραφή του διεθνούς περιφερειακού βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Σύμφωνα με το sport24.gr, Τολιόπουλος αναμένεται να λάβει 4.000.000 ευρώ για τρία χρόνια. Η συμφωνία για την παραχώρηση προβλέπει ένα ποσό που συνολικά θα φέρει 1.200.000 ευρώ στα ταμεία του Παναθηναϊκού.
Πέρυσι, με τη φανέλα των πρασίνων μέτρησε 6.8 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.





