ΠΑΟΚ: Μαυρομάτης – Γκοντσάρεβα φιλοξενήθηκαν και έλαβαν δώρα από στελέχη της Γαλατασαράι (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Λίγες ώρες πριν οι δύο ομάδες μετρήσουν τις δυνάμεις τους εντός αγωνιστικού χώρου, στελέχη της Γαλατασαράι φιλοξένησαν ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη.

Pre game φιλοξενία από τους ανθρώπους της «Τσιμ Μπομ» περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, για τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Μαρία Γκοντσάρεβα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνάντησης των εκπροσώπων των ομάδων πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου χάρισαν στον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια φανέλα της Γαλατασαράι με το νούμερο «10» στην πλάτη, ενώ η CEO του Δικεφάλου φωτογραφήθηκε με ένα αναμνηστικό δώρο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.