Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για το ντέρμπι στη Λεωφόρο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αναγκάζεται σε ένα ακόμη ματς των πλέι οφ να στερηθεί των υπηρεσιών βασικών ποδοσφαιριστών.
Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αουγκούστο, Σάστρε, Τάισον και Ίνγκασον. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντάντας και Φιλίπε και λίγο πιο μπροστά τους ο Ελ Καντουρί, ενώ ως αριστερό στόπερ ο Νάσμπεργκ.
Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Φιλίπε, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.
#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” #PreGame #PamePAOKARA #PAOPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #PlayOffs #stoiximan #Varagons pic.twitter.com/HEpKahrTNP
— PAOK FC (@PAOK_FC) May 3, 2023
Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε στην ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, να κατεβάσει δύο φορ (Ιωαννίδη – Σπόραρ) και σύστημα 4-4-2. Βασικός είναι ο Σάρλια, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Πέρεθ.
Αναλυτικά η ενδεκάδα: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδη, Σπόραρ.
Our starting 1⃣1⃣ for today’s game 🟢⚪️#Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAOPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/4FgJ6TuLIh
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 3, 2023
Πηγή: metrosport.gr





