Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Στο Ηράκλειο για τον τελικό ο Νίκος Γκάλης – Αποθεώθηκε από τον κόσμο (video)

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το “παρών” στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, απάντησε θετικά στην πρόσκληση της ΕΟΚ και βρέθηκε στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Κατά την είσοδό του χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ενώ από τα μεγάφωνα ηχούσε το Final Countdown σε μία πολύ δυνατή στιγμή.

Ο Νίκος Γκάλης κάθισε δίπλα στους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Τσαρτσαρή και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.