Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από το τουρνουά της Σανγκάης λόγω προβλήματος στη μέση

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σήμερα (04/10) το παιχνίδι με τον Νούνο Μπόρζες για το δεύτερο γύρο στο “100άρι” τουρνουά της Σανγκάης, αλλά δεν θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Το γνωστό πρόβλημα στη μέση, φαίνεται ότι επιδεινώθηκε για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή από το τουρνουά της Σανγκάης, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση.

Τη θέση του θα πάρει ως “lucky loser” ο Αλεξάνταρ Βούκιτς, ο οποίος και θα αντιμετωπίσει πλέον τον Νούνο Μπόρζες, με στόχο την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς από την πλευρά του, στρέφεται πια στο Six Kings Slam της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.