Ο Άρης είπε “όχι” σε πρόταση της Αλ Σαμπάμπ για τον Μορόν

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του μεταγραφικού παζαριού στην Ελλάδα, ο Άρης βρέθηκε μπροστά σε ένα σοβαρό δίλημμα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ για τον Λορέν Μορόν, ωστόσο η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρνητική.

Ο Ισπανός φορ αποτελεί τον πιο πολύτιμο παίκτη του ρόστερ και η διοίκηση δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης, καθώς η πρόταση των Σαουδαράβων -ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ- κρίθηκε κατώτερη της πραγματικής αξίας του ποδοσφαιριστή και των οικονομικών “θέλω” του κλαμπ.

Παράλληλα, ο Άρης θα έμενε εκτεθειμένος, αφού με το παράθυρο των μεταγραφών να κλείνει σε λίγες ώρες, δεν θα υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να βρεθεί αξιόπιστη λύση που θα κάλυπτε το κενό του Μορόν στην επιθετική γραμμή.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν άμεσα την πρόταση, επιλέγοντας να κρατήσουν τον πρώτο σκόρερ τους και να διατηρήσουν την ισορροπία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.