Nations League: Ο Ιταλός Κολόμπο σφυρίζει Αγγλία-Ελλάδα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Αντρέα Κολόμπο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση Αγγλία-Ελλάδα, που θα γίνει την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League.

Ο Ιταλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε και Τζόρτζιο Περέτι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ματέο Μαρτσενάρο.

Φέτος έχει διευθύνει τρία ματς της Serie A, Φιορεντίνα-Μόντσα 2-2, Τορίνο-Λέτσε 0-0 και Τζένοα-Γιουβέντους 0-3.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι αυτό στο Λονδίνο θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην καριέρα του Κολόμπο σε επίπεδο εθνικών ομάδων ανδρών, καθώς μέχρι τώρα σφύριζε μόνο ματς Κ19 και Κ20, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A το 2021 και δεν έχει σφυρίξει ποτέ αναμέτρηση ελληνικού συλλόγου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.