Μυστακίδης για Νέα Τούμπα: “Τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το σπίτι που του αξίζει”

|
THESTIVAL TEAM

Σε δήλωση προχώρησε ο Αριστοτέλης Μυστακίδης λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και διαχρονικός υποστηρικτής του συλλόγου αναλαμβάνει όπως τόνισε ο ίδιος αλλά και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, με δική του χρηματοδότηση, την ανέγερση της Νέας Τούμπας, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα από τα σημαντικότερα έργα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

«Είναι χαρά και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το σπίτι που του αξίζει», τόνισε στη γραπτή του δήλωση ο κ. Μυστακίδης, υπογραμμίζοντας ότι το νέο γήπεδο θα είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης, με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της μακράς ιστορίας του συλλόγου. Όπως επεσήμανε, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, το έργο θα προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς.

Το γραφείο του επιχειρηματία επιβεβαίωσε πως η απόφαση αυτή ήρθε ως απάντηση στην αδυναμία υλοποίησης του έργου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως αυτή εκφράστηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, αλλά και έπειτα από την ανοιχτή έκκληση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αθανάσιου Κατσαρή.