Λανουά: Σωστά ακυρώθηκαν και τα τρία γκολ στο Παναιτωλικός – Άρης

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, τόνισε ότι σωστά ακυρώθηκαν και τα τρία γκολ στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Άρης, που βρήκε νικητές τους Αγρινιώτες με σκορ 2-1.

Ο Γάλλος ανέφερε ότι ορθά δεν μέτρησε το γκολ του Τορεχόν, καθώς ο Λομόνακο εμποδίζει τον τερματοφύλακα του Άρη.

Για το δεύτερο γκολ του Μανού Γκαρθία, ο Λανουά επισήμανε ότι σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο Σιφουέντες κάνει φάουλ, ενώ για το γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις και ακυρώθηκε μέσω VAR, υποστήριξε ότι σωστά ακυρώθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.