Λαμία – ΠΑΟΚ: Στις 8 Μαρτίου ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

|
THESTIVAL TEAM

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, για την προσεχή Τετάρτη (8/3).

Σημειώνεται πως ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ, έχει αναβληθεί δύο φορές. Την πρώτη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και τη δεύτερη λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας)», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.