Κύπελλο: Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής του Εθνικού μετά από συμπλοκή στον αγώνα με τον Πανθρακικό (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Συμπλοκή σημειώθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κομοτηνή με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και ένας ποδοσφαιριστής να τραυματιστεί.

Με το σκορ στο 0-1 από το 29′ με το γκολ του Αντωνίου στο 59′, ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Παναγιώτη Ζωγραφάκη εκτός φάσης, ήταν αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Στο σημείο εκείνο μπήκαν μέχρι και οι πάγκοι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και αψιμαχίες και λίγη ώρα αργότερα ο Βαγγέλης Παπαγγελής έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το xronos.gr:

Τέλος, οι διαιτητές οδήγησαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και αυτήν την ώρα έχουν καλέσει τους προέδρους και τους προπονητές των ομάδων για περαιτέρω οδηγίες και συστάσεις, εν αναμονή της επανέναρξης του αγώνα.

Περισσοτερες Ειδησεις