Καταπίνει και… σπαθιά: Ο Αντετοκούνμπο έβαλε 59 πόντους και οι Μπακς λύγισαν τους Πίστονς

|
THESTIVAL TEAM

Σε ένα απίθανο παιχνίδι με μια μοναδική παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έκαμψαν την αντίσταση των Πίστονς με 127-120 στην παράταση.

Το Μιλγουόκι βρέθηκε να χάνει με 18 στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Greek Freak είχε 59 πόντους με 20/32 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 16/17 βολές, καθώς επίσης 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 3 λάθη σε 44 λεπτά. Μάλιστα πέτυχε όλα τα καλάθια της ομάδας του στην πρώτη περίοδο (!), όταν είχε 7/10 σουτ και 8/8 βολές για 22 πόντους.

Η μεγαλειώδης του εμφάνιση θα είχε πάντως πάει στράφι, αν ο ρούκι των Πίστονς Ρον Χόλαντ δεν αστοχούσε ΚΑΙ στις δύο βολές σε φάουλ που κέρδισε από τον Γιάννη με 1’’ να απομένει στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Όλα αυτά σε παιχνίδια που οι Μπακς έπαιξαν χωρίς τους Λίλαρντ (σε πρωτόκολλο διάσεισης), Ρόλινς (κάκωση στον ώμο) και Πόρτις (κάκωση στον αγκώνα). Ο Μπρουκ Λόπεζ με 29 πόντους (5/8 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 5 τάπες ήταν το βασικό στήριγμα του Αντετοκούνμπο, ενώ 15 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Τορίν Πρινς για το Μιλγουόκι που ανέβηκε στο 4-8.

Ο Κέιντ Κάνιγχαμ είχε 35 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ για τους Πίστονς, που έπεσαν στο 5-8, ενώ 26 πόντους είχε ο Μαλίκ Μπίσλεϊ.

Δωδεκάλεπτα: 24-27, 47-60, 85-84, 111-111, (πρτ.) 127-120

https://youtu.be/4YsHl0QCSIo

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.