ΚΑΕ Ηρακλής: Τέλος οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας, από Τετάρτη ανοίγουν θέσεις

Ο Ηρακλής επέστρεψε δυναμικά και με σταθερότητα στην GBL, «πατά στα πόδια» του και ετοιμάζεται για μια σεζόν ακόμη καλύτερη.
Ήδη κάποιες μεταγραφικές προτεραιότητες έχουν «κλείσει» θετικά για τους «κυανόλευκους» (Τάσος Κούκ, Κλίβελαντ Μέλβιν, Τζέικομπ Χάτσον, Γιώργος Αρνόκουρος) που πρόκειται να συνεχίσουν τις κινήσεις ενίσχυσης.
Το Ιβανώφειο αναμένεται και τη νέα σεζόν να προσφέρει μοναδικές στιγμές, να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια της ομάδας και να αποτελέσει δύναμή της για την υλοποίηση των στόχων.
Στο πλαίσιο των ανανεώσεων των θέσεων για τα εισιτήρια διαρκείας, η ΚΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως το deadline έχει ολοκληρωθεί και πλέον θα αρχίσει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας προς το σύνολο των φιλάθλων, από τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (17/06).
Η ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η περίοδος ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ολοκληρώθηκε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους μας για την εντυπωσιακή ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή τους. Η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για αναβαθμίσεις θέσεων δημιούργησε μεγάλο αριθμό σχετικών αιτημάτων, τα οποία θα διεκπεραιωθούν κατά προτεραιότητα τις επόμενες δύο ημέρες, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλοι οι κάτοχοι διαρκείας.
Για τον λόγο αυτό, η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας προς το σύνολο των φιλάθλων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 12:00.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!».





