Φίτσιου και Αναστασιάδου πήραν την 6η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Η Ζωή Φίτσιου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέλαβαν την έκτη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που γίνεται στη Σανγκάη.

Το ελληνικό πλήρωμα έχασε από νωρίς έδαφος στην κούρσα και δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο του διπλό σκιφ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε το πλήρωμα της Ολλανδίας με χρόνο 6:49,34, ενώ οι δύο Ελληνίδες τερμάτισαν σε διαφορά 14,76 δευτερολέπτων από τις νέες παγκόσμιες πρωταθλήτριες.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.