FIBA Europe Cup: Με τον Χέντερσον ο ΠΑΟΚ στην Εσθονία για την πρεμιέρα των “16”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Το ταξίδι προς την Εσθονία κάνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Β’ Γύρου του FIBA Europe Cup αφού θα αντιμετωπίσει αύριο την Κάλεβ/Κράμο.

Θα το κάνει πιθανότατα με τον Σέντρικ Χέντερσον παρόντα, αφού οι εξετάσεις που έκανε, έδειξε ότι αντιμετωπίζει μία διάταση και έχει πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχώρησε νωρίς το πρωί (08:00) και με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη, αναμένεται να φτάσει στο Ταλίν στις 17:15.

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στo Tondiraba Ice Hall, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (4/12, 19:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας με την B.C. Kalev/Cramo.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.