Europa League: Συγκρούσεις και επεισόδια οπαδών πριν το Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

|
THESTIVAL TEAM

Τα… προεόρτια του αποψινού τελικού του Europa League μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν νωρίς στην Ισπανία.

Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στο Σαν Σεμπαστιάν, σε απόσταση μίας ώρας από το Μπιλμπάο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 21:00, όταν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους οδήγησαν σε χειροδικίες.

Μια γροθιά φαίνεται πως προκάλεσε την πτώση ενός οπαδού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει γενικευμένη σύρραξη.

Στην Ισπανία έχουν ταξιδέψει περίπου 80.000 οπαδοί των δύο ομάδων, σε έναν αγώνα που εκτός του τροπαίου που θα κατακτήσει ο νικητής, θα κρίνει και ποια εκ των δύο ομάδων θα πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Με την επέμβαση της αστυνομίας επήλθε ηρεμία, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσοτερες Ειδησεις