Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στέφανος Ντούσκος με τα δύο μετάλλια που κέρδισε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας – Δείτε φωτο

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/10) ο Στέφανος Ντούσκος, έχοντας στις αποσκευές του τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας της Σανγκάης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκιφ ανδρών, ολοκληρώνοντας έναν εντυπωσιακό τελικό με χρόνο 6:36.75 και το ασημένιο μετάλλιο στα 500 μέτρα σπριντ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, αργά το βράδυ της Δευτέρας, τον υποδέχθηκαν δημοσιογράφοι, φίλοι και συγγενείς, ενώ στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για την πορεία του στη διοργάνωση και τη σημασία αυτής της επιτυχίας για την ελληνική κωπηλασία.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime
Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.