Δεν τα κατάφερε ο Ραφαήλ Παγώνης στον τελικό του Wimbledon U14 – Ηττήθηκε με ανατροπή από τον Αυστριακό Φράιταγκ

Δεν τα κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο ο Ραφαήλ Παγώνης στον τελικό του Wimbledon U14, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Αυστριακό Μόριτς Φράιταγκ (6-4, 1-6, 4-10).
Ο νεαρός τενίστας, αξιοποιώντας την ψυχραιμία του στα κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ, αλλά και την οξυδέρκεια σε συνδυασμό με την αγωνιστική ωριμότητα του, προηγήθηκε (6-4), όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με τον αντίπαλό του να αντιδρά.
Υπόσχεση για το μέλλον 👏🇬🇷
Ο Ραφαήλ Παγώνης δεν τα κατάφερε στον τελικό του #WimbledonU14, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Αυστριακό, Moritz Freitag 🎾 #Wimbledon pic.twitter.com/VEPG5sEaOk— Eurosport Greece (@EurosportGR) July 13, 2025
Το Νο2 της ευρωπαϊκής κατάταξης έβαλε δύσκολα στον «Ράφα», με αποτέλεσμα να πάρει άνετα το δεύτερο σετ (6-1), στέλνοντας τον τελικό στο tie break. Εκεί ο Φράιταγκ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Έλληνα πρωταθλητή και ολοκλήρωσε την ανατροπή (10-4).
Ο Παγώνης ηττήθηκε από τον Φράιταγκ στον τελικό του #Wimbledon U14 pic.twitter.com/N1kB3ivFZO
— Sʎllıs∀Λ ⚓☘️🚜👑 (@ourg1os) July 13, 2025





