Conference: Με σημαίες και κασκόλ οπαδοί της Φιορεντίνα πήγαν στην Ακρόπολη και στο Μοναστηράκι (φωτο & video)

Τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το Μοναστηράκι και τον λόφο της Πνύκας επισκέφτηκαν λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό φίλαθλοι της Φιορεντίνα, δίνοντας ποδοσφαιρικό χρώμα στους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας.
Οι φίλοι της Φιορεντίνα ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας τους φώναξαν συνθήματα, ανέμισαν τα κασκόλ και τις σημαίες τους και έδωσαν συνεντεύξεις σε ιταλικά μέσα, εκφράζοντας την πεποίθηση τους, ότι η ομάδα τους θα κατακτήσει σήμερα το βράδυ το UEFA Conference League.
Μάλιστα ανέβασαν και βίντεο στα επίσημα social media της ιταλικής ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος τελικός του UEFA Conference League «Ολυμπιακός – Φιορεντίνα», θα διεξαχθεί στις 22:00 στο γήπεδο «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δείτε εικόνες με οπαδούς της Φιορεντίνα στην Αθήνα:


Ακολουθήστε το Thestival στο 




