Αθλητής της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής – “Έσπασε” ο πατέρας του στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2025 ανακηρύχθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, επιβεβαιώνοντας τη σπουδαία πορεία του στον ελληνικό στίβο. Ο Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ ξεχώρισε για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ, κερδίζοντας την υψηλότερη διάκριση της βραδιάς.
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, με την Ελευθερία Πλευρίτου να ξεχωρίζει για τη συμβολή της στις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο της 72ης ετήσιας τελετής του ΠΣΑΤ, αφιερωμένης στους αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.
Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Εμμανουήλ Καραλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους προπονητές, τους συνεργάτες και τον κόσμο που τον στηρίζει διαχρονικά. Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή για τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ανεβαίνοντας στο βήμα, με τη φωνή του να «σπάει».
Ακολουθήστε το Thestival στο 




