Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ μέσω skype- Τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης για το επόμενο διάστημα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μία νέα περίοδος ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε άμεσα με τα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους συνεργάτες του για το επόμενο διάστημα.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε μέσω skype, συμμετείχε και ο Κυριάκος Κυριάκος τον οποίο ο “ισχυρός άνδρας” του ΠΑΟΚ καλοσώρισε και επίσημα ευχόμενος του καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα.

Από εκεί και πέρα ο Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι σε προτεραιότητα μπαίνει η υγεία των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Ακόμη, τόνισε πως παρά το ότι διανύουμε μια περίοδο αβεβαιότητας όπου είναι αμφίβολο αν και πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι βρίσκονται γύρω από αυτό, οφείλουν να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Για τους ποδοσφαιριστές είπε συγκεκριμένα: «Οφείλουν να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ».

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι από σήμερα αναφέρθηκε στην επόμενη χρονιά. Αφού διαπίστωσε πώς ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος, ζήτησε μαζί με όλα τα άλλα, να ξεκινήσει ο στρατηγικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Αυτό το τελευταίο αφορά την ΠΑΕ και φυσικά την ομάδα για την οποία πρέπει να παρθούν πολλές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.