Βρέθηκε σώα 68χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της κας Ζωής Παπαδοπούλου, η οποία είχε εξαφανιστεί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η 68χρονη, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Παπαδοπούλου, 68 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, το πρωί της 29/02/2024.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της τα ξημερώματα της 01/03/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η 68χρονη εντοπίστηκε περιπλανώμενη, στην ευρύτερη περιοχή της Ευκαρπίας. Η κα Ζωή είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.