Βούλα: Στην 39χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από σπηλιά

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 39χρονης Γιούσι Φένγκ, από την Κίνα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 20 Φεβρουαρίου 2025 από την περιοχή της Βούλας στην Αθήνα.
Σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι πολίτης επικοινώνησε με τον Οργανισμό αναφέροντας ότι την είδε στην περιοχή της Βούλας και συγκεκριμένα σε σπηλιά, εκεί όπου τελικά βρέθηκε η σορός της σήμερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:
Δυστυχώς νεκρή βρέθηκε η 39χρονη, Γιούσι Φένγκ, κινέζικης καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε στις 20/02/2025 από την περιοχή της Βούλας στην Αθήνα.
Χάρη στη δημοσιότητα που έλαβε η εξαφάνιση, πολίτης επικοινώνησε με τον Οργανισμό αναφέροντας ότι την είδε στην περιοχή της Βούλας και συγκεκριμένα σε σπηλιά, εκεί όπου τελικά βρέθηκε η σωρός της σήμερα.
Για την παραπάνω πληροφορία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενημέρωσε το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, την Άμεση Δράση, την Υποδιεύθυνση Αναζητήσεων, Αρχείου και Ταυτοτήτων και παράλληλα, τη Δημοτική Αστυνομία της περιοχής, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες εντοπισμού, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Πολιτική Προστασία του Δήμου, αναρτώντας τα στοιχεία της αγνοούμενης.
Στο σημείο εχθές το βράδυ βρέθηκε η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού αναζητώντας τη γυναίκα. Δυστυχώς, δεν εντοπίστηκε έως σήμερα, όπου βρέθηκε νεκρή από στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της Γιούσι Φένγκ και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




