Βόλος: Επιδειξίας επιτέθηκε σε σερβιτόρα ενώ ήταν μόνη της στο μαγαζί

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Χειρότερη έναρξη βάρδιας δεν μπορούσε να φανταστεί μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια καφετέρια στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο καθώς, την ώρα που βρισκόταν μόνη της στο κατάστημα, έγινε στόχος απρόκλητης επίθεσης από έναν επιδειξία που την τρομοκράτησε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αργότερα η 23χρονη κοπέλα, ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων άνδρας άρχιζε να την κυνηγάει την στιγμή που έστηνε τα τραπέζια, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να του ξεφύγει. Όμως, εκείνος άρχισε να την βρίζει χυδαία και ταυτόχρονα άνοιξε το παντελόνι του, επιδεικνύοντάς της προκλητικά τα γεννητικά του όργανα.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος σήκωσε το κινητό της προειδοποιώντας τον ότι θα τον καταγράψει και τότε ο επιδειξίας έσπευσε να εξαφανιστεί. Από την περιγραφή του που έδωσε στους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για γνωστό αλκοολικό με ψυχολογικά προβλήματα που κινείται στην περιοχή και πλέον αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.