Τσάκωσαν διακινητή στον ποταμό Έβρο να μεταφέρει από την Τουρκία με βάρκα 11 παράνομους μετανάστες

|
THESTIVAL TEAM

Χειροπέδες πέρασαν σε έναν αλλοδαπό διακινητή, χθες το πρωί στην παρέβρια περιοχή Μαρασίων Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, 11 μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησετο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου Ορεστιάδας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.