Τραγωδία στην Αργολίδα: Άνδρας καταπλακώθηκε από βράχο την ώρα της εργασίας του

|
THESTIVAL TEAM

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, όπου σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 45χρονο.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε λατομείο στην περιοχή Γιαννουλαίικα κοντά στο Λυγουριό, όταν ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από βράχο.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας στο Ναύπλιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τέλος από τη πλευρά του, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ανέφερε: «Άλλο ένα παιδί από τον τόπο μας! δυστυχώς…Ας είναι το τελευταίο… κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους…»

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.